ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Ανατροπές & αγαπημένα sites

26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο φετινός Σεπτέμβρης ήταν διαφορετικός σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.  Όπως γίνεται πάντα στη ζωή, αναπάντεχα γεγονότα ανατρέπουν πλάνα και προγράμματα και ενώ η μέρα σου ξεκινάει με τη συνηθισμένη της ρουτίνα, το ίδιο βράδυ το παιδί σου μπαίνει στο χειρουργείο.  Τρεξίματα με νοσοκομεία & αρρώστιες είναι η αχίλλειος πτέρνα μου!  Είμαι απίστευτα φοβιτσιάρα!  Κυρίως για τα παιδιά μου.  Ευτυχώς, αν και δεν έχουμε ακόμα ξεμπερδέψει, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

Το μυαλό μου λοιπόν, τώρα που αρχίζω να ηρεμώ και πάλι, και να βρίσκω σιγά σιγά τους κανονικούς μου ρυθμούς, γυρίζει σε πράγματα που με παρηγορούν, με εμπνέουν, μου φτιάχνουν τη διάθεση.  Έκανα μια λίστα με τα αγαπημένα μου blogs/sites που επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά και τα μοιράζομαι μαζί σας.  Ελπίζω να βρείτε κι εσείς εκεί όμορφες εικόνες, πετυχημένες συνταγές, έμπνευση για ανανέωση του σπιτιού σας & πληροφορίες για αγαπημένες ξένες σειρές.

Η Callye και η Georganne είναι οι καλύτερες φίλες όταν θέλεις να μάθεις την “τέχνη” της διακόσμησης μπισκότων!

Η Steph και η Molly γεμίζουν την οθόνη μου με υπέροχες φωτογραφίες & ενδιαφέρουσες συνταγές!

Για τις τούρτες μου εμπιστεύομαι την Rosie.  Να σου τρέχουν τα σάλια!

Τα γλυκά της Yossi μου βγάζουν μια ηρεμία και cosy διάθεση, ενώ οι δημιουργίες της Heather βγάζουν πιο ροκ, πολύχρωμους ρυθμούς!

Πέρα από τα cookie/baking/food blogs, αγαπώ να επισκέπτομαι το Houzz.  Εκεί μου ανοίγεται διάπλατα η πόρτα σε σπίτια από όλο τον κόσμο, μικρά & μεγάλα, στις ιστορίες των ενοίκων τους, βρίσκω έμπνευση για ανανέωση & διακόσμηση του σπιτιού, χαζεύω & ζηλεύω το γούστο και την καλαισθησία ταλαντούχων ανθρώπων.

Τέλος, επειδή παρακολουθώ ΠΟΛΛΕΣ ξένες σειρές, δεν παραλείπω να ενημερώνομαι γι” αυτές, στο tvline!

H φωτογραφία είναι από το National Geographic.  Έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα!

Καλό φθινόπωρο να έχουμε!

Φιλιά, Έφη

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply