GALLERY

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & FOOD BLOG AWARDS BY VIMA GOURMET!

22 Δεκεμβρίου 2016

Δε γίνονται Χριστούγεννα χωρίς μερικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα!  Φέτος δεν πρωτοτύπησα, λευκό, κόκκινο, πράσινο είναι τα χρώματα που χρησιμοποίησα.  Ο συνδυασμός τους μας βάζει στο εορταστικό κλίμα των ημερών και μας δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.

Ένα τέτοιο ευχάριστο συναίσθημα, έκπληξης & ενθουσιασμού, ένιωσα μια μέρα προς το τέλος Νοεμβρίου όταν διαπίστωσα ότι το blog μου (αυτό που διαβάζετε τώρα!) είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best Baking των φετινών Food Blog Awards του περιοδικού Vima Gourmet!!!  Ήταν μια πολύ αναπάντεχη αλλά και ευχάριστη έκπληξη που μου επιφύλαξε το 2016 και μου γλύκανε την ψυχή σε μια περίοδο (από το φθινόπωρο και μετά) πολλών προκλήσεων και δυσκολιών σε προσωπικό επίπεδο.

Την αίτηση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό την είχα κάνει σε μια ανύποπτη στιγμή και μάλιστα την είχα βγάλει εντελώς από το μυαλό μου!  Η υποψηφιότητα από μόνη της, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, νιώθω ότι είναι μια δικαίωση και αναγνώριση της προσπάθειάς που έχω καταβάλει για τη δημιουργία του site.  Νιώθω ότι έχει ήδη επιβραβευτεί η ενασχόλησή μου με μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη πλευρά της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής και η διάθεσή μου να μοιραστώ άνευ όρων οτιδήποτε έχω μάθει με όλους όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτό.

Η δεύτερη αξέχαστη εμπειρία ήταν η συνάντηση όλων των υποψηφίων σε γεύμα γνωριμίας που έγινε στο The Albion ένα ζεστό, καλόγουστο bar restaurant όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας, να γνωρίσουμε τους διοργανωτές και τους εκπροσώπους των χορηγών της κάθε κατηγορίας.  Νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα τους συνυποψήφιούς μου οι οποίοι είναι καταπληκτικοί σε αυτό που κάνουν και τους οποίους συμπάθησα αμέσως!  Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα τους χορηγούς της κατηγορίας Best Baking, δηλαδή τους εκπροσώπους της εταιρείας Kenwood οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί, ευγενικοί, προσιτοί, με τους οποίους φάγαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε σαν να γνωριζόμασταν από καιρό!

Το καλό τρίτωσε σήμερα που έλαβα στο σπίτι 2 μεγάλες κούτες με την κουζινομηχανή Chef Sense της Kenwood με όλα της τα εξαρτήματα!!!  Ο κάθε υποψήφιος θα φιλοξενήσει μια τέτοια κουζινομηχανή στο χώρο του έως το τέλος Φεβρουαρίου και θα δημιουργήσει με αυτή απίστευτες νοστιμιές!  Περιττό να σας πω με τι χαρά περιμένω να τη χρησιμοποιήσω!

Ο τυχερός υποψήφιος που θα πάρει τους περισσότερους ψήφους από το κοινό που ψηφίζει διαδικτυακά έως το τέλος Φεβρουαρίου, θα μπορέσει να κρατήσει την κουζινομηχανή ολοδικιά του!!

Θα χαρώ, λοιπόν, να έχω την ψήφο σας (και την ψήφο μερικών φίλων σας ίσως??) αν θεωρείτε ότι το αξίζω!  Ψηφίστε εδώ  SAY IT WITH A COOKIE ή μέσω του σχετικού link που υπάρχει πάνω δεξιά στο site.

Ευχαριστώ ΒΗΜΑ GOURMET για αυτή την υπέροχη εμπειρία & έχω σκοπό να την ευχαριστηθώ σε όλη της τη διάρκεια! #vgfoodblogawards #Kenwood #κουζινομηχανή

Ευχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλους, υγεία, τύχη κι ότι άλλο επιθυμείτε.  Ας φέρει το 2017 μόνο όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας!!

Φιλιά, Έφη

 

 

You Might Also Like