ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΦΙΛΕΣ

15 Φεβρουαρίου 2015

Μπορούν τρεις φίλες, άλλες παντρεμένες και άλλες ελεύθερες, με παιδιά και δουλειές, υποχρεώσεις και φορτωμένα προγράμματα, να το σκάσουν για ένα ταξίδι στο εξωτερικό;

Ναι!  Μπορούν!

Η ιδέα προέκυψε ένα χειμωνιάτικο βραδάκι που η γυναικοπαρέα βγήκε για ένα ποτό.  Διαπιστώσαμε ότι όλες είχαμε μια τάση φυγής από τα καθημερινά και την ανάγκη για αλλαγή σκηνικού, έστω και για λίγο!  Έτσι, τρύπωσε η ιδέα ενός ταξιδιού μόνο για γυναίκες!

Η Ρώμη είναι ένας προσιτός προορισμός από όλες τις απόψεις, οικονομικός και κοντινός.  Επίσης είναι μια πανέμορφη πόλη με μεγάλη ιστορία & πολιτιστική κληρονομιά, καλό φαγητό και ευκαιρίες για βόλτες και ψώνια.  Όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί, σωστά;

Αμέτρητα e-mails ανταλλάχθηκαν μεταξύ μας, ώρες πολλές καταναλώθηκαν σε ταξιδιωτικά sites, οδηγοί της πόλης αγοράστηκαν, εισιτήρια & κατάλυμα βρέθηκαν, μέχρι και σκουλαρίκια με την ιταλική σημαία δημιουργήθηκαν για την καθεμιά μας!  Κάποιες έκαναν και μερικά μαθήματα ιταλικών!  Η προσμονή του ταξιδιού ήταν πηγή χαράς για το μεσοδιάστημα μέχρι να φτάσει η μέρα αναχώρησης!

Και περάσαμε υπέροχα!  Περπατήσαμε πολύ, φωτογραφήσαμε πολύ, χαρήκαμε τα αξιοθέατα και τις ομορφιές της πόλης, φάγαμε τις μακαρονάδες και τις πίτσες μας, ήπιαμε τα καπουτσίνο μας, ψωνίσαμε (λίγο L), χαζέψαμε βιτρίνες και φυσικά σαν γνήσια γυναικοπαρέα, αναλύσαμε, ψυχαναλύσαμε, κουτσομπολέψαμε και τελικά… δεθήκαμε!

Η χαρά του ταξιδιού ξεκίνησε μήνες πριν, από τη στιγμή που μας ήρθε η ιδέα, συνεχίστηκε όλο το διάστημα της προετοιμασίας και ολοκληρώθηκε με το ίδιο το ταξίδι που μας χάρισε μοναδικές στιγμές και  όμορφες αναμνήσεις!

Μην κολλάτε στα καθημερινά, στις υποχρεώσεις, στις ‘προτεραιότητες’.  Που και που χρειάζεται μια ανάσα, μια ανανέωση, ένα restart, παρέα με τα κορίτσια!

Το βίντεο είναι δημιουργία της Χαράς, της μιας εκ των τριών.  Ένας υπέροχος, πολυτάλαντος άνθρωπος!  Ανακαλύψτε τη στο http://instagram.com/clioclicks

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply